Logo Pit

Parkstad CultuurWeb laat jou kennismaken met partners van Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK) in de regio. Zoek gericht naar een culturele partner of laat je verrassen. Handig als leerkracht, icc’er of culturele instelling!

Kunstfront

Wij bieden creatieve workshops aan voor jongeren. Samen met de opdrachtgever bedenken docent -en vormgevers beeldende vorming een aangepast programma, dat resulteert in een klein of groots eindproduct. Op mijn website kunt u een aantal succesvolle gesamtkunstwerken zien, uitgevoerd voor organisatie SCHUNCK, e.a. culturele onderwijs instellingen, evenementen of basis -en middelbare scholen...

Waarvoor kunnen scholen hier terecht?

Naast een aantal traditionele workshops als grafisch, keramiek, mozaïek of beeldhouwen, kunt u bij ons terecht voor een aangepast idee passend bij uw organisatie, doelgroep of lesprogramma.

Een professionele docent beeldende vorming en vormgever komen de lessen uitvoeren en het geheel in goede banen leiden.

Wat ervaren kinderen bij een bezoek aan jouw instelling?

Door de ogen van een ervaren vormgever kijken.

Kunst maken helemaal niet moeilijk is, maar even makkelijk blijkt als leren fietsen.

Een verfijnd en persoonlijk eindproduct ontwikkelen of een groots gesamtkunstwerk in de vorm van een tijdelijke of permanente installatie.


Wat is jouw expertise of specifieke kwaliteit?

Creatieve lessen organiseren en geven. Enthousiasmeren van grote groepen mensen. Kennis van materialen en kunst om ons heen. In een korte tijd veel bereiken en alles weer netjes achter laten!

In huis: de leerling als maker Met de culturele omgeving: de leerling als deelnemer Creërend vermogen Beeldende kunst PO onderbouw PO bovenbouw VO School Museum