Logo Pit

Parkstad CultuurWeb laat jou kennismaken met partners van Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK) in de regio. Zoek gericht naar een culturele partner of laat je verrassen. Handig als leerkracht, icc’er of culturele instelling!

Kunstfront

Ik ben een gedreven kunstenaar die een eigen vormentaal heeft ontwikkeld en al jaren als freelance docent workshops geeft aan alle leeftijden. Scholen, bedrijven, studenten of ... kunnen een groep workshop -of activiteit boeken en bepalen dan samen met mij de tijden, leeftijd en/of het thema.

Waarvoor kunnen scholen hier terecht?

Ik bied traditionele workshops als (model)tekenen, boetseren of mozaïek en nu ook een aantal moderne workshops met verrassende materialen als ledlampen waarmee we design of sieraden gaan maken, marmer verf, gekleurd plastic waarmee we glas in lood kunst maken, laten vliegmachines de lucht in met heliumballonnen en we gaan racen met zeilbootjes van lege petflessen.

Wie als activiteit: een creatief groepsspel wilt spelen, (geïnspireerd op het bekende televisieprogramma: ' De Alleskunner ') kan info opvragen en mij boeken. Zo gaan we o.a raden met klei !

U bepaalt het thema en dan komen ik met mijn atelierspullen naar jullie toe.

Wat ervaren kinderen bij een bezoek aan jouw instelling?

Veel plezier en dat creativiteit niet perse saai en zelfs best leuk kan zijn.

Wat is jouw expertise of specifieke kwaliteit?

Enthousiasmeren van grote groepen mensen. Kennis van materialen en kunst om ons heen. In een korte tijd veel bereiken en alles weer netjes achter laten!

In huis: de leerling als maker Met de culturele omgeving: de leerling als deelnemer Uit de grote wereld: de leerling als publiek Creërend vermogen Beeldende kunst Drama & Theater Architectuur PO onderbouw PO bovenbouw VO School Museum Kunstatelier