Logo Pit

Team

Het team van Pit Cultuurwijzer werkt intensief samen met scholen en leerkrachten, professionals uit het culturele veld en beleidsmedewerkers van gemeenten. De intermediairs hebben ieder hun eigen expertise en vormen zo de verbinders tussen al deze partijen. Zo zetten we ons allemaal samen in om inspirerend cultuuronderwijs beschikbaar te maken voor alle kinderen en jongeren in onze regio. Ben je benieuwd naar ons team? Ze stellen zich graag aan je voor.

Suzanne Sinay-Reuvers

Als intermediair zet ik mij in om op bestuurlijk niveau een groter draagvlak voor CmK te creëren. Dit doe ik onder andere door meer inhoudelijke betrokkenheid te creëren en gemeente-overstijgend denken binnen de verschillende gemeenten van Parkstad te bevorderen.

Naast mijn werk als intermediair werk ik parttime als groepsleerkracht op een basisschool in Maastricht. Deze combinatie is heel divers en geeft mij de mogelijkheid om vanuit beide kanten naar cultuuronderwijs te kijken.

Kan ik jou ergens mee helpen? Mail of bel me: suzanne.reuvers@pitcultuurwijzer.nl
of 0628350437

Denise Knubben

Als intermediair onderwijs begeleid ik basisscholen bij het opzetten en borgen van hun cultuureducatie passend bij hun visie.

Voorheen heb ik jarenlang gewerkt als leerkracht in het basisonderwijs. Naast mijn functie als intermediair heb ik een eigen bedrijf als zakelijk tekenaar. Dit zorgt ervoor dat ik oog heb voor het grote geheel en mij goed kan inleven in de dagelijkse praktijk voor de klas.

Kan ik jou ergens mee helpen? Mail of bel me: denise.knubben@pitcultuurwijzer.nl

of 0639550527

Ghislaine Hendrikx -Lebens

Als intermediair begeleid ik BSO's, primair onderwijs en voortgezet onderwijs bij de borging van hun cultuureducatie.

Voorheen heb ik gewerkt als combinatiefunctionaris cultuur en als docente tekenen/CKV in het voortgezet onderwijs, wat mij nu helpt om me in te leven in de vraagstukken waar scholen mee bezig zijn.

Kan ik jou ergens mee helpen? Mail of bel me: ghislaine.hendrikx@pitcultuurwijzer.nl

of 0622482398

Patrick Letterle

Als intermediair richt ik me met name op het culturele veld. Ik begeleid en coach hen om hun educatieve aanbod aan te laten sluiten bij de vraag vanuit scholen. Daarnaast help ik ook enkele scholen bij hun visietraject. Omdat ik in het verleden werkte ik als leerkracht in het basisonderwijs én als educatief medewerker bij de philharmonie zuidnederland, vind ik deze combinatie erg fijn.

Mijn baan als intermediair combineer ik met mijn werk als dirigent bij verschillende verenigingen binnen en buiten Parkstad.

Kan ik jou ergens mee helpen? Mail of bel me: patrick.letterle@pitcultuurwijzer.nl

of 0628350120

Gina Deckers

Als projectleider ben ik verantwoordelijk voor de algehele voortgang van het project en ben ik het eerste aanspreekpunt voor het Fonds voor Cultuurparticipatie, Provincie Limburg en deelnemende gemeenten. Daarnaast heb ik nog een aantal communicatie en organisatorische taken.

Kan ik jou ergens mee helpen? Mail of bel me: gina.deckers@pitcultuurwijzer.nl

of 0638846577