Logo Pit

Bijeenkomsten

Netwerkbijeenkomsten

Om het onderwijs en het culturele veld met elkaar te verbinden en de betrokkenen op de hoogte te houden van de meest recente ontwikkelingen, organiseert Pit Cultuurwijzer twee keer per jaar een bijeenkomst. De ene bijeenkomst staat meer in het teken van inspiratie opdoen door middel van korte workshops of presentaties. De andere bijeenkomst staat vooral in dienst van het netwerken, elkaar ontmoeten en leren kennen. Houd de agenda in de gaten voor de meeste recente informatie over data en locaties.

Pit Denklab

Pit Cultuurwijzer stimuleert samenwerkingen tussen culturele partijen om zo deskundigheid bij alle partijen te vergroten, maar ook om te komen tot duurzame projecten ten behoeve van het onderwijs. Op aanvraag van het culturele veld brengen wij geïnteresseerde partijen bij elkaar in een bijeenkomst. Daarbij wordt per onderwerp gekeken wat de beste opzet en invulling van de bijeenkomst is.

Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact op met Patrick Letterle, intermediair culturele veld via patrick.letterle@pitcultuurwijzer.nl

Agenda

Hierbij alvast de data van de komende bijeenkomsten voor in je agenda!

  • woensdag 4 oktober - Netwerkbijeenkomst 'De Culturele Proeverij'
  • donderdag 16 november - CmK in de Praktijk bijeenkomst 1
  • woensdag 31 januari - CmK in de Praktijk Bijeenkomst 2
  • woensdag 10 april - Netwerkbijeenkomst 2
  • donderdag 30 mei - CmK in de Praktijk Bijeenkomst 3