Logo Pit

Bijeenkomsten

Wil je meer dan alleen digitale inspiratie, of zie je de bomen door het bos niet meer? Wij brengen je tijdens onze bijeenkomsten en cursussen echt in contact met andere leerkrachten, ICC-ers en het culturele veld. Dus doe met ons mee en dompel je onder in de wereld die cultuureducatie heet.

CmK in de praktijk

Drie keer per jaar organiseren we voor alle ICC'ers en andere geïnteresseerde leerkrachten een bijeenkomst ‘CmK in de praktijk’. Deze hebben als doel om ‘een kijkje te nemen’ bij een culturele instelling en zelf een CmK-proof activiteit te ervaren. Inspiratie op doen en ervaren staan centraal tijdens deze bijeenkomsten, dus stil zitten is er niet bij!

De onderwerpen die aan bod komen zijn gebaseerd op vragen die wij vanuit het onderwijs krijgen. Heb je wensen of goede ideeën voor een volgende bijeenkomst? Laat het ons weten, dan gaan wij voor jullie aan de slag om dit te realiseren.

Netwerkbijeenkomsten

Als onafhankelijke gesprekspartner van het onderwijs, het culturele veld en de gemeenten in Parkstad, brengt Pit Cultuurwijzer alle samenwerkende partijen samen. Daarom organiseren we twee keer per jaar een netwerkbijeenkomst om elkaar te informeren, ervaringen uit te wisselen en verbindingen te stimuleren tussen scholen en partners die elkaar nog niet kennen.

Agenda

Hierbij alvast de data van de komende bijeenkomsten voor in je agenda!

  • woensdag 4 oktober - Netwerkbijeenkomst 'De Culturele Proeverij'
  • donderdag 16 november - CmK in de Praktijk bijeenkomst 1
  • woensdag 31 januari - CmK in de Praktijk Bijeenkomst 2
  • woensdag 10 april - Netwerkbijeenkomst 2
  • donderdag 30 mei - CmK in de Praktijk Bijeenkomst 3