Logo Pit

19 oktober 2021

Uitnodiging inspiratiemiddag 3 november

“Ervaar en laat je inspireren door culturele partners!”

Als je als school in Parkstad op zoek bent naar culturele inspiratie voor je leerlingen, kun je de website Parkstad CultuurWeb raadplegen om partners uit de regio te vinden. Ben je benieuwd naar de gezichten van de personen achter Parkstad CultuurWeb? Wil je weten wat bepaalde activiteiten precies inhouden? Of ben je nieuwsgierig hoe bepaalde indicatoren in een les verwerkt worden? Meld je dan aan voor onze inspiratiemiddag op woensdag 3 november in het Discovery Museum in Kerkrade en krijg antwoord op deze vragen.

Tijdens 4 korte prikkelende workshops maak je kennis met verschillende culturele partners en ervaar je zelf (een stukje van) de culturele activiteiten. Hierbij staan de leerling en het creatieve proces centraal.

Programma

  • 14.00 uur Inloop en ontvangst met koffie/thee en vlaai
  • 14.15 uur Opening door Pit Cultuurwijzer
  • 14.30 uur Start workshops (in 4 rondes van 20 minuten)
  • 16.15 uur Gezamenlijke afsluiting, gevolgd door borrel en netwerken
  • 17.00 uur Afsluiting

Tijdens de middag worden er 10 workshops gepresenteerd (zie de aanmeldlink voor een overzicht van de aangeboden workshops). Schrijf je in voor 3 workshops naar keuze en neem daarnaast nog deel aan 1 verrassingsworkshop. Aansluitend gaan we met elkaar in gesprek onder het genot van een drankje en een hapje.

Let op! Ben je als school aangesloten bij ‘Meer harmonie in de samenleving’, dan dien je deze workshop als één van je keuzes door te geven. Deelname is gewenst, aangezien dit moment is gerealiseerd om samen de actuele ontwikkelingen te bespreken.

Alle scholen in Parkstad en onze culturele partners kunnen zich aanmelden via het volgende online aanmeldformulier.