Logo Pit
< Terug naar overzicht

23 mei 2022

Inspiratiemiddag BIS BIS BIS

Op de recente educatie bijeenkomsten georganiseerd door Het Huis voor de Kunsten Limburg bij SCHUNCK zijn de data van de inspiratiemiddagen al gevallen, dus wellicht staat 1 juni in Sittard al in je agenda. Maar zo niet: hierbij de uitnodiging!


BIS BIS BIS

Onder de noemer bis! bis! bis! bieden de drie Limburgse BIS-gezelschappen: theatergezelschap Het Laagland, Sally Dansgezelschap Maastricht en philharmonie zuidnederland, voortaan samen hun educatieve aanbod voor Limburgse scholen aan. Met als doel om zo veel mogelijk scholen te bereiken en inspireren om hun leerlingen via hun professionele aanbod kennis te laten maken met cultuur. Ieder gezelschap heeft een ander aanbod van theater, dans tot muziek.


Aanbod schooljaar 2022-2023

Er is een gezamenlijke brochure gemaakt voor het schooljaar 2022-2023 waarin het volledige aanbod van de voorstellingen is opgenomen. Ook met voorstellingen die op school, in de klas kunnen plaatsvinden.


Inspiratiemiddag

Om je te helpen bij het samenstellen van het cultuurprogramma voor komend schooljaar wordt er een inspiratiemiddag georganiseerd. Hierbij ervaar je zelf de magie en verbeeldingskracht van live podiumkunst. Tijdens de live inspiratiemiddag komt de BIS BIS BIS brochure tot leven!

Dus ga kijken, luisteren, meebewegen op 1 van 15.00u – 16.30u. Ervaar wat jou raakt en maak geïnspireerd een keuze voor jouw leerlingen in het nieuwe schooljaar:

1 juni Toon Hermans Theater, Sittard


Aanmelden kan via renee@hetlaagland.nl


Meer info

Kijk voor meer informatie over de voorstellingen van de gezelschappen op:

www.philharmoniezuidnederland.nl

www.sallydansgezelschapmaastricht.nl

www.hetlaagland.nl