Logo Pit

Team

Het team van Pit Cultuurwijzer werkt intensief samen met scholen en leerkrachten, professionals uit het culturele veld en beleidsmedewerkers van gemeenten. De intermediairs hebben ieder hun eigen expertise en vormen zo de verbinders tussen al deze partijen. Zo zetten we ons allemaal samen in om inspirerend cultuuronderwijs beschikbaar te maken voor alle kinderen en jongeren in onze regio. Ben je benieuwd naar ons team? Ze stellen zich graag aan je voor.

Suzanne Sinay-Reuvers

Als intermediair zet ik mij in om op bestuurlijk niveau een groter draagvlak voor CmK te creëren. Dit doe ik onder andere door meer inhoudelijke betrokkenheid te creëren en gemeente-overstijgend denken binnen de verschillende gemeenten van Parkstad te bevorderen.

Naast mijn werk als intermediair werk ik parttime als groepsleerkracht op een basisschool in Maastricht. Deze combinatie is heel divers en geeft mij de mogelijkheid om vanuit beide kanten naar cultuuronderwijs te kijken.

Kan ik jou ergens mee helpen? Mail of bel me: suzanne.reuvers@pitcultuurwijzer.nl
of 0628350437

Ghislaine Hendrikx -Lebens

Als intermediair begeleid ik BSO's, primair onderwijs en voortgezet onderwijs bij de borging van hun cultuureducatie.

Voorheen heb ik gewerkt als combinatiefunctionaris cultuur en als docente tekenen/CKV in het voortgezet onderwijs, wat mij nu helpt om me in te leven in de vraagstukken waar scholen mee bezig zijn.

Kan ik jou ergens mee helpen? Mail of bel me: ghislaine.hendrikx@pitcultuurwijzer.nl

of 0622482398

Julie van de Schoor

Als intermediair coach ik een groot deel van het primair onderwijs in Parkstad en ondersteun ik scholen bij het formuleren van een visie op het gebied van cultuureducatie.

De werkzaamheden bij Pit Cultuurwijzer combineer ik met mijn baan als inhoudelijk adviseur bij SCHUNCK voor onderwijsprojecten in het primair onderwijs. Daarnaast volg ik nog een studie literatuurwetenschappen.

Kan ik jou ergens mee helpen? Mail of bel me: julie.van.de.schoor@pitcultuurwijzer.nl

of 0628350146

Patrick Letterle

Als intermediair richt ik me met name op het culturele veld. Ik begeleid en coach hen om hun educatieve aanbod aan te laten sluiten bij de vraag vanuit scholen. Daarnaast help ik ook enkele scholen bij hun visietraject. Omdat ik in het verleden werkte ik als leerkracht in het basisonderwijs én als educatief medewerker bij de philharmonie zuidnederland, vind ik deze combinatie erg fijn.

Mijn baan als intermediair combineer ik met mijn werk als dirigent bij verschillende verenigingen binnen en buiten Parkstad.

Kan ik jou ergens mee helpen? Mail of bel me: patrick.letterle@pitcultuurwijzer.nl

of 0628350120

Gina Deckers

Binnen het team van Pit Cultuurwijzer ligt mijn focus op diverse communicatietaken en het organiseren van netwerk- en inspiratiebijeenkomsten. Het verder op de kaart te zetten van Pit Cultuurwijzer bij het onderwijs, het culturele veld en de gemeenten is ons gezamenlijke doel.

In mijn vorige functie was ik werkzaam in de fashion en evenementenbranche. Die organisatorische ervaring komt nu goed van pas.

Kan ik jou ergens mee helpen? Mail of bel me: gina.deckers@pitcultuurwijzer.nl

of 0638846577