Logo Pit

7 juli 2022

Masterclasses voor ZZP'ers in Limburg via programma SamenScholing

Wil jij je verder ontwikkelen als zelfstandig professional binnen cultuureducatie of wil jij als cultureel ondernemer je werkveld verbreden? Dan is SamenScholing hét Limburgse scholingsprogramma voor jou!


Masterclasses voor ervaren professionals

Ben jij een ervaren professional in cultuureducatie en wil je gratis deelnemen aan inspirerende workshops en cursussen? Huis voor de Kunsten Limburg wil investeren in aansprekend, educatief aanbod en start daarom in oktober met vijf nieuwe masterclasses:

• creatief denken
• gesprekstechnieken
• verkenning van de basisschool
• beeldende vakdidactiek in het basisonderwijs
• cultureel navigeren

Meld je hier aan voor zaterdag 30 juli 2022!


CmK meester/gezel-traject voor ambitieuze cultuur-educatoren
Voor wat minder ervaren zzp’ers met ambitie in cultuureducatie is er een intensief meester/gezel programma. Hierbij maak je kennis met de werkwijze en activiteiten binnen de CmK programma’s van de Limburgse penvoerders. Hierbij wordt je gekoppeld aan een meer ervaren professionals en werk je samen met een andere cultuurmaker aan de dagelijkse beroepspraktijk. SamenScholing investeert zowel in de meester als in de gezel, extra aantrekkelijk dus!


Ben je een zzp’er in de culturele sector, kijk dan snel voor deelname en de voorwaarden op: www.hklimburg.nl/cultuureducatie/samenscholing