Logo Pit

20 januari 2022

CmK in de praktijk - Literatuur en architectuur

Op dinsdag 1 februari 2022 organiseren wij een online inspirerende bijeenkomst met als thema ‘literatuur en architectuur’. Neem je ook deel?

Via een live stream wordt je meegenomen in SCHUNCK Glaspaleis. Met een museum, bibliotheek én muziek- en dansschool is dit een plek waar veel te ontdekken valt!
Vanuit thuis ontdek en beleef je het educatieprogramma van SCHUNCK ge(k)raakt (bovenbouw). Hierbij gaan we samen de geheimen van het Glaspaleis ontrafelen. De thema’s techniek, kunst, architectuur en mode staan hierbij centraal.

Daarnaast wordt er deze middag ook uitleg gegeven over de leerlijn Literatuur van SCHUNCK. Dit is extra relevant omdat op 1 februari de Nationale Voorleesdagen in volle gang zijn (26 januari t/m 5 februari 2022). In een actieve workshop ga je zelf aan de slag met taal, waarbij de competentie ‘reflecteren’ centraal staat.

Programma

  • 15.30 uur Start digitale bijeenkomst
  • 15.45 uur Start twee inspirerende workshops met live stream
  • 16.45 uur Uitwisselen van ervaringen
  • 17.00 uur Einde bijeenkomst

Aanmelden
Wil je je ook laten inspireren? Doe dan met ons mee en meld je aan, eventueel samen met een collega, vóór 26 januari 2022 door een mail te sturen naar info@pitcultuurwijzer.nl.
Enkele dagen van tevoren ontvang je van ons de inloggegevens van de digitale omgeving.

Graag tot dan!