Logo Pit

Met Thuis CultuurWijzer vind je op een eenvoudige manier online initiatieven van culturele partners in de regio. Kunst en cultuur wordt hierdoor bij jou thuisgebracht. Zoek naar jouw activiteit of klik op de ‘spontane ideeën’ knop.

SCHUNCK

Tijdens Online met Aad nemen we de leerlingen mee door de tentoonstelling Tegendraads / Aad de Haas 100 jaar. We staan stil bij verschillende werken van kunstenaar Aad de Haas en bespreken zo zijn leven en zijn zeer diverse werk. Gedurende de online rondleiding worden er vragen gesteld en opdrachten gegeven. Op het bijbehorende werkblad kunnen de leerlingen hun antwoorden schrijven of tekenen en deze in groepjes of klassikaal bespreken.

Online met Aad is ontwikkeld voor twee niveaus; groep (3), 4 en 5 en groep 6, 7 en 8 en is gekoppeld aan de culturele vermogens van CmK. Op de website krijg je hier meer informatie over. Op de website kun je de online rondleiding ook daadwerkelijk starten en kun je de werkbladen voor de leerlingen en de handleiding voor docenten downloaden.

Wij wensen jou en je klas heel veel plezier met Online met Aad en we horen heel graag wat jullie ervan vinden.